Slim Slanker nu ook in Veendam

HOOGEZAND/VEENDAM - Op 6 mei 2017 heeft Gerda Oosting haar nieuwe vestiging Slim Slanker Veendam geopend aan het Boven Westerdiep 170 te Veendam.

Gerda is sinds 1 januari 2014 een enthousiaste coach van Straight away, Het dieet van Nederland, en heeft al succesvol bewezen om vele mensen te helpen naar een gezond en slank gewicht en nieuwe leefstijl.

Sinds ze zelf in 2010 de stap heeft gezet naar een gezonde leefstijl met daarbij gezond gewicht realiseert zij zich hoeveel impact overgewicht kan hebben wat een verandering het zowel mentaal als fysiek kan geven als je je streefgewicht hebt behaald. Voor haar was deze ervaring een ommekeer in haar leven. ,,Het heeft mijn leven verrijkt en dit gevoel gun ik anderen ook”, zegt Gerda.

In haar praktijk begeleid zij mensen met gewichtsproblemen af te vallen met behulp van de producten van Straight away en in combinatie met gezonde voeding. In Straight away vond zij een product waar ze achter kan staan. Straight away biedt namelijk smakelijke maaltijd vervangende producten met hoogwaardige eiwitten, een adequate hoeveelheid vitamines en mineralen en het bevat bovendien geen aspartaam.

Elke week komen mijn cliënten bij mij in de praktijk en zullen we naast het wegen en meten ook veel gesprekken hebben over gezonde voeding, het vergeten medicijn, en de noodzaak hiervan. Ook cliënten met diabetes type 2, hoge bloeddruk een te hoog cholesterol, hebben veel baat en succes met deze methode.

,,Uiteraard hoort ook de bewustwording van je eetgedrag bij afvallen. Tijdens het dieet gaan we daaraan werken zodat de cliënt niet terugvalt in het oude patroon. Samen werkt ze met de cliënt aan een gedegen af-en opbouwprogramma want ook de periode erna is erg belangrijk. We werken langzaam weer toe naar normale voeding met de juiste energiebehoefte die hoort bij het geslacht, leeftijd, gewicht en lengte van de cliënt.”

Ben je er ook aan toe om het roer om te gooien? Maak dan een afspraak met Gerda Oosting van Slim Slanker Veendam. Bel 06-14 28 79 80 of mail: slimslankerveendam@gmail.com. Voor meer informatie kan je kijken op www.slimslankerhoogezand.nl