Niet voor watjes: survivalrun Borgerswold

VEENDAM - Een mooie survivalrun op maandag 5 juni, 2de Pinksterdag. De survivalrun vindt plaats in het park Borgerswold. Dit is een hardloopwedstrijd met diverse hindernissen op het parcours. Dit om de uitdaging voor de deelnemers nog groter te maken. Je gaat over gras, mountainbikepaden, over water en nog veel meer.

De survivalrun is geschikt voor alle leeftijden. Zo is er speciaal een kinderparcours van 2 kilometer met uitdagingen geschikt voor de kinderen. Daarnaast is er voor de volwassenen een grotere ronde, waar ook meer en grotere uitdagingen aanwezig zijn. Deze rondes zijn verdeeld in 4 kilometer per ronde. Er is de mogelijkheid om 4, 8, of 12 kilometer te lopen

De organisatie is in handen van Stichting Cultuur en Evenementen Borgerswold (onder andere de organisatie van de Lentedagen) en Borgerswold Experience. Deze unieke samenwerking heeft als gezamenlijk doel om meer te organiseren in het prachtige park Borgerswold.

Voor meer informatie en inschrijven kan via www.facebook.com/survivalrunborgerswold of www.inschrijven.nl. Geef je snel op en voor de winnaars in elke categorie is er een leuke prijs!