Ervaar energieneutraal wonen tijdens thematour Veendam

Veendam - Voor iedereen die op zoek is naar specifieke kennis over energiebesparende maatregelen organiseert de Nationale Duurzame Huizen Route thematours. Op zaterdag 10 juni is de thematour ‘Energieneutraal’ in Veendam.

Huiseigenaar Paul Joosten stelt zijn woning open en laat tijdens de rondleiding zijn energieneutrale woning zien. Er is plek voor acht geïnteresseerden om met de excursie mee te gaan en meer te leren over de weg naar een energieneutraal huis.

De familie Joosten woont sinds 2012 in een vrijstaand renteniershuis uit 1905. De woning had toen al energielabel C, maar Paul Joosten ging liever zelf nog aan de slag. Inmiddels levert de woning meer energie op dan zij verbruiken. Paul Joosten heeft de afgelopen jaren enorm veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaam wonen. Hij weet alles te vertellen over de weg naar energieneutraal en heeft plannen voor een klimaatneutraal huis. De thematour ‘Energieneutraal’ vindt plaats op zaterdag 10 juni om 14:00 uur in Veendam. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de tours op www.duurzamehuizenroute.nl.