Judoteam Veendam districtskampioen

VEENDAM - Tijdens het districtskampioenschap voor teams hebben de teams van Judoteam Veendam-Instituut Noord uitstekend gepresteerd. In maar liefst drie categorieën behaalde het team een eerste plaats.

Het jongensteam onder 15 jaar werd met duidelijke cijfers kampioen. Na winst met 5-0 op de teams van Assen en Tan Ren Jutsu werd de finalewedstrijd met 4-1 gewonnen van Judo A-7. Ook het damesteam onder 15 jaar wist kampioen te worden. Na winst op Assen, Dijkmansport, Poelstra en Tan Ren Jutsu werd Judo A-7 in de finalewedstrijd met 4-1 verslagen.

Het jongensteam onder 12 jaar was ook in erg goede vorm en wist vier wedstrijden met goed judo te winnen. In de finalewedstrijd was Judo A-7 een maatje te groot, met 5-0 werd deze wedstrijd verloren. Een uitstekende tweede plaats voor de jongens. Het zeer jonge meisjesteam onder 12 wist twee wedstrijd te winnen maar verloor er ook drie en wisten niet het podium te bereiken. Deze dames hebben volgend jaar weer alle kansen. Tot slot wist het mixteam onder 18 jaar overtuigend kampioen te worden.