Gezellige Lentedagen op Borgerswold

VEENDAM - Tijdens de Pinksterdagen werden bij de Borgerswoldhoeve weer de Lentedagen gehouden. Het was de zesde editie, en daarmee inmiddels een traditie. Veel bezoekers zien op het buitenevenement oude bekenden weer terug.

In de afgelopen zes jaar is het evenement ieder jaar gegroeid. Dit keer was er een stuk strand betrokken bij het evenement. Vertier was er genoeg. Met onder meer een mobiel verkeerspark, demonstraties oude tractoren en andere landbouwmachines, een Virtual Reality tent, biljartgolf, kanovaren en waterfietsen. Met Kraak de Kluis kon via de juiste code de kluis worden gekraakt voor 4000 euro.

Aan standhouders stonden er zo’n 35 bedrijven met aan de lente gerelateerde onderwerpen en producten. Met ook een hovenierbedrijf en een imker. Wijnen en asperges gingen weer prima samen. De zomerkoninkjes kondigden weer de naderende zomer aan. Er werd een eenakter uitgevoerd door een toneelvereniging. En er was de hele dag livemuziek.

Heel bewust waren ook verenigingen bij de fair betrokken om ook hen een podium te geven. Met veel bezoekers hebben ze heel veel publiek gehad.