Bogdike zet de schouders eronder

VEENDAM - De vrijwilligers van Bogdike zijn gedurende een kalenderjaar druk bezig allerlei activiteiten te organiseren. Zo’n kalenderjaar begint in januari met de Night of the guitars bij Parkzicht.

Veendammer rock-muzikanten beginnen het kalenderjaar groots. In een eerste gezamenlijke bijeenkomst van de Bogdikevrijwilligers wordt bepaald op welk moment wordt georganiseerd en wordt onderling afgesproken wie wat zal gaan doen. Een deel van het programma van dit jaar is nog samengesteld door Be Wever. Na diens overlijden hebben heeft Bogdike gezamenlijk de schouders eronder gezet. Er is een activiteitenwerkgroepen geïnstalleerd en een werkgroep Fondswerving en Overheidsrelaties in het leven geroepen.

Op 27 mei ging met het Singer songfestival in hartje Veendam de eerste activiteit en daarmee het zomerprogramma van start. Het wordt weer een mooie zomer dit jaar in Veendam.

Bogdike werkt samen met ondernemers in het centrum, het theater vanBeresteyn, Summerfun, de Sintcentrale, Kindercentrum Hoi Pippeloi, de gemeente Veendam, en diverse instellingen. Kortom de Bogdike-activiteiten worden steeds meer een ding van de Veendammer samenleving. Bogdike organiseert activiteiten het jaar rond en verwacht dat daardoor het wonen en het uitgaan in Veendam leuker wordt.