Zwemvaardigheidsdiploma’s voor doorzettertjes

VEENDAM - Wie het Zwem-ABC heeft behaald, heeft het predikaat Zwemveilig. Maar na het Zwem-ABC kan de zwemvaardigheid nog verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3.

Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Met de zwemvaardigheidsdiploma’s die je bij ZPC Bubble kan halen, is dit heel goed mogelijk. Met een zwemvaardigheidsdiploma maakt je kind op een leuke en speelse manier kennis met de zwemsport. De meeste kinderen zijn erg enthousiast.

Afgelopen zaterdag 3 juni, hebben weer 8 kinderen in het Tropiqua bij ZPC Bubble mogen afzwemmen voor hun zwemvaardigheidsdiploma 1 en 2. Er waren onderdelen die gekleed ( lange broek en lange shirt)en in badkleding uitgevoerd moesten worden.

Het was een zeer spannende ochtend, maar uiteindelijk zijn alle 8 kinderen geslaagd. Voor zwemvaardigheid 1 zijn geslaagd: Anouschka Sleutel, Tristan Sleutel, Nathalie Sleutel, Rowan Smit, Marjolein Abee, Jesse Riemeijer en Abby Pol. Stijn Roosjen voor zwemvaardigheid 2. Gefeliciteerd allemaal.