Voorstellingen in BC 47

BORGERCOMPAGNIE - Er is de komende maanden veel te beleven in cultuurwerkplaats BC47. Samen met stichting MMC start BC47 het zomerprogramma en wordt het aanbod uitgebreid.

Op 17 juni treedt Jan Henk de Groot op. De vrijwilliger stichtingen MMC en Cultuurwerkplaats BC47 zijn een bijzondere samenwerking aangegaan in de organisatie van maandelijkse theater- of muziekvoorstellingen in Borgercompagnie. Na de eerste geslaagde voorstellingen in het voorjaar gaat men enthousiast verder.

Op 22 juli vindt er een opvoering plaats van twee regiobands, te weten Changed Direction en 7 Tinten Plus. Voor de maand september staat Erwin de Vries op het programma, gevolgd door een optreden op vrijdagavond 20 oktober van the Lasses + Katryn Claire, Ierse en Amerikaanse folk. Hetzelfde weekend gaat MMC op zaterdag 21 oktober aan de slag met een opvoering van de Stagemates met de Beer. Gevolgd door nieuwe opvoeringen van MMC’s eigen muziektheaterproductie Heimwee van Tammo in november. De data hiervoor worden nog vastgesteld.

Op 18 november organiseert BC47 een voorstelling van cabaretier Arie Vuijk met een opvoering van zijn Oudejaarsconference. Het cultureel jaar wordt weer afgesloten met een Winterfair (waarvoor men nog standhouders zoekt) en de traditionele Vriendenfeest op zaterdagavond 16 december.