Gezellig weekend volleyballen met Flash

VEENDAM - Vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni 2017 vond het jaarlijkse jeugdweekend van volleybalvereniging Flash Veendam plaats. De activiteitencommissie organiseerde het kamp voor alle jeugdleden. Vrijdagmiddag verzamelden de deelnemers zich bij de Parkstadhal voor een onvergetelijk jeugdweekend in kampeerboerderij Riegheide in Schoonoord.

Het thema van dit jaar was ‘Halloween’. De kampeerboerderij werd omgedoopt in “Grot Griezelsteyn” Eenmaal aangekomen bij de boerderij werden de slaapplekken verdeeld en ingericht met allerlei knuffels en spelletjes. Op de eerste avond werd er een Yell wedstrijd georganiseerd, het winnende lied werd het kamplied en werd na iedere maaltijd gezongen.

De jongere jeugd met begeleiders kregen een lieve spookjestocht in het bos. Een aantal ouders stonden verkleed met leuke activiteiten. De oudere jeugd kregen een echte griezeltocht. Vooraf werd er een griezelverhaal verteld, daarna begon de tocht door het donkere bos. Verschillende griezels (ouders en vrienden van Flash) stonden verspreid door het donkere bos. De avond werd afgesloten met het eten van hotdogs. De zaterdagochtend begon met een goed stevig ontbijt,. Daarna speelde de jeugd een volleybaltoernooi. In de middag was het tijd om af te koelen bij de waterplas de Kibbelkoele. Zondagmorgen, vroeg uit de veren! Na het ontbijt was het tijd om alles op te ruimen en schoon te maken. Om 13 uur een patat- picknick op het veld en daarna naar huis. Het Jeugdweekend is mede mogelijk gemaakt door Stichting Wildervank Fonds.