Schoonheidssalon Wilma Meins gevestigd in de Winkler Prins Passage bestaat 1 juli alweer 12,5 jaar.

VEENDAM - Schoonheidssalon Wilma Meins bestaat 1 juli alweer 12,5 jaar. "Reden voor een actiemaand!" vindt eigenaresse Wilma Meins.

"Ik kan me haast niet voorstellen dat het al 12,5 jaar geleden is dat ik voor me zelf ben begonnen, wat vliegt de tijd!" Er is in de jaren veel veranderd, de salon staat bekend om haar vooruitstrevendheid en om mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en -verzorging.

Voortdurend volgen we cursussen en bijscholingen en bieden we de nieuwste behandelingen aan. Zo zijn we gespecialiseerd in definitief ontharen, verwijderen van couperose en pigmentvlekken, huidverbetering en verjonging.

Tevens hebben we veel ervaring met permanente make-up: altijd mooie wenkbrauwen en eyeliners op een zeer natuurlijke manier!

Begin dit jaar heeft de salon een grote interieurverandering ondergaan. Behalve dat het een fijne ambiance is voor de klant, is het ook een heerlijk werkplek voor het hele team dat inmiddels uit 7 medewerksters bestaat.

De maand juli hebben we voor de klanten leuke "jubileum" acties, onder andere krijgen klanten op ieder verkoopproduct 12,5% korting en we hebben een speciale jubileum gezichtsbehandeling.