Trouwe werknemer 45 jaar in dienst

OMMELANDERWIJK/ VEENDAM - Albert Meijer (61) uit Ommelanderwijk is vandaag maar liefst 45 jaar in dienst bij Giezen Metaalproducten BV in Veendam. In verband met dit heugelijke feit kwam directeur Peter Borchers de jubilaris feliciteren met een envelop met inhoud, en uiteraard was er gebak bij de koffie.

Als 16-jarige wilde Albert een brommer kopen, en dus moest er geld verdiend worden. Middels het arbeidsbureau kwam hij bij Giezen terecht, waar na een kort gesprek Albert voor een proefperiode van 3 maanden de volgende dag aan de slag kon. Waarna een vaste aanstelling volgde en vrij snel ging Albert dagelijks vanuit zijn ouderlijk huis in Nieuwe Pekela op zijn eigen verdiende brommer naar het werk. Het werken daar beviel zo goed dat ik nooit weer van werkgever ben veranderd. “Alle verandering is geen verbetering” aldus Meijer.

Momenteel geniet de jubilaris van een welverdiende vakantie, om vervolgens daarna weer aan de slag te gaan voor de resterende 5 jaar. “Ik wil de 50 dienstjaren volbrengen”.