Profile Car & Tyreservice Heuver zoekt nieuwe collega’s

VEENDAM - In de regio Veendam is ‘Profile Heuver’ een begrip. Centraal staat het volledig ontzorgen van banden en onderhoud voor zakelijke en particuliere klanten. Ofwel hen te helpen met effectieve kostenbeheersing. Dat biedt groei en uitdagingen, want het bedrijf zoekt in de regio nieuwe mensen, vooral (beginnend) monteurs. Profile Heuver Veendam zoekt ‘aanpakkers en meegroeiers’.

Kennis van de klant

Profile Car & Tyreservice Heuver Veendam is bandenspecialist en allround onderhoudsbedrijf voor de particuliere en zakelijke klant. Inclusief een breed servicepakket voor de truck- en de landbouwsector kent het een bijzondere positie. Bertus Heuver, directeur Profile Car & Tyreservice: “Wij bieden onze particuliere én zakelijke klant service op hoog niveau. Dat lukt, omdat er gedreven mensen bij ons werken. Onze kracht is persoonlijk contact. Wij doen ook veel onderhoud en advies voor transporteurs, agrariërs en loonwerkers. Dat geeft extra groei. Om die lijn door te trekken, zoeken we nieuwe collega’s; het liefst met een technische achtergrond. Mensen die in Veendam helpen aanpakken en willen meegroeien.”

Hulp bij kostenbeheersing

“Wie bij ons in Veendam begint, helpen we via de Heuver Academy zich op hun gebied te ontwikkelen. Want we willen de beste zijn”, vervolgt Bertus Heuver. “Logisch, vanwege onze groei in onderhoud met bijbehorende diagnose en service. Wij willen klanten volledig ontzorgen met betrekking tot auto’s, trucks en landbouwvoertuigen. Wij willen elke klant, zakelijk en particulier, actief kunnen ondersteunen om zijn kosten te beheersen. Voor zijn banden én voor zijn dagelijks of speciaal onderhoud. Zo zijn we bijvoorbeeld Premium+ partner van Leaseplan, wat je niet zomaar wordt. Wij zoeken voor ‘Veendam’ medewerkers die aan de slag willen in het monteursvak en een voorliefde hebben voor uitdagend werk. Wie dat aandurft, verwelkomen wij graag.”