Zalenverhuur Sorghvliet verkocht

VEENDAM- - Zalenverhuur Sorghvliet v/h Wijkcentrum Dukdalf aan de Reede in Veendam is verkocht. Per 1 mei jl. zijn vastgoedbeheerders Harm van Braak uit Veenendaal en Ed Meester uit Winschoten namens EH Holding BV de nieuwe eigenaren.

De vorige eigenaar Jan Andre Boelens komt hierbij in dienst als bedrijfsleider, met een aantal personeelsleden. Onder dezelfde naam zalenverhuur Sorghvliet zal het zijn maatschappelijke functie behouden als centrale ontmoetingsplaats voor het houden van bijeenkomsten, cursussen, vergaderingen en presentaties met zalen van 10 tot 180 personen. Momenteel biedt het onderdak aan circa 40 verenigingen.

Vanaf 22 augustus 2016 is er een nieuwe start van het failliete Dukdalf aan de Reede in Veendam. Eigenaar Jan Andre Boelens is er samen met de curator uitgekomen om de zaak weer open te stellen voor de 40 verenigingen die gebruik maakten van Dukdalf. Onder de naam zalenverhuur Sorghvliet zal het zijn maatschappelijke functie behouden als centrale ontmoetingsplaats voor het houden van bijeenkomsten, cursussen, vergaderingen en presentaties met zalen van 10 tot 180 personen.

Boelens, die in 1999 als bedrijfsleider binnen kwam, nam de zaak in september 2012 over. Het faillissement werd door Boelens zelf aangevraagd, en 6 juli 2016 uitgesproken door de rechtbank in Noord-Nederland. Vanaf dat moment heeft de eigenaar zich sterk gemaakt om het te behouden voor de 40 verenigingen die hun onderkomen er hebben. Wel zal er met minder personeel gewerkt worden.