Voor elk oor wat wils op Veendam Zomerfeesten

VEENDAM - Komend weekend kunnen verschillende doelgroepen genieten van muziek op het Prins Hendrikboulevard festivalterrein. Op 18, 19 en 21 augustus vinden naast Club Jinx namelijk de allereerste Veendam Zomerfeesten plaats. Vrijdag wordt afgetrapt met een freestyle/hardstyle avond, zaterdag wordt er urban/moombahton gedraaid en op maandag komt er boerenrock uit de speakers.

Het live optreden tijdens de freestyle/hardstyle avond staat op naam van Jebroer, bekend van 'Kind van de Duivel', 'Engeltje', 'Vaderland', 'Helicopter' en andere hits. Jinx resident Adin Dino verzorgd het voorprogramma en The Consequence, Basscontroller en Crystalize sluiten deze avond in stijl en dus hard af. De minimale leeftijd voor deze avond is veertien jaar, een ID kunnen tonen is verplicht.

Zaterdag wordt tijdens de eerste editie van Pull up uitgepakt met maar liefst zes Dj's en drie Live acts uit de Eclectic Urban Music Game. Dit feest begint om 18:00 en duurt tot 04:00.

De boerenrockhelden van de Esperando’s sluiten de laatste zomermarkt van 2017 op maandag af. Alles kan en alles mag en de entree is helemaal gratis, dus na het slenteren door de stad tijdens de braderie kan men in de polonaise en meezingen tot zonsondergang.