De Teddyberenexpress rijdt weer

VEENDAM - De zomervakantie is bijna ten einde en traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress weer. Zondag 27 augustus staat Museumspoorlijn STAR weer helemaal in het teken van jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.

Niet alleen het ritje is gratis, in de trein zelf lopen ook twee levensgrote Teddyberen rond. En met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig. Is er een Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar zieke beren en maakt deze weer beter. In de rijtuigenloods bij station Stadskanaal is een speelparadijs ingericht met onder andere een springkussen en een knutseltafel.

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt zondag 27 augustus tussen Stadskanaal en Veendam en tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Om 10.45, 13.30 en 15.50 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 11.55 en 14.35 uur. Om 12.45, 14.15 en 16.00 uur rijdt de Teddyberenexpress ook tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Vanaf Musselkanaal kun je om 13.30 en 15.00 uur een ritje maken.

Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene. Een retourkaartje voor 12 jaar en ouder is €11. Meer informatie, zoals de complete dienstregeling, is te vinden op onze website: www.stadskanaalrail.nl.