Golfclub de Compagnie houdt Open dag

VEENDAM - Golfclub de Compagnie houdt op zondag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur een open dag. Er kan geheel vrijblijvend kennis gemaakt worden met de golfsport en de vereniging.

Er is een afwisselend programma samengesteld waarbij diverse aspecten van golf worden geïntroduceerd, zoals het afslaan van een bal op de driving range, het putten van een bal en een paar holes lopen op de Pitch & Putt (ofwel par 3 baan) onder begeleiding. Natuurlijk kan er ook een kijkje genomen worden in het clubhuis en ter afsluiting een consumptie genuttigd worden in het gezellige restaurant.

Voor en na bovenstaand programma kunt u rondkijken bij de diverse kraampjes en bij de activiteiten georganiseerd door diverse commissies van de club zoals Golf Actief, Jeugdcommissie en de BAC (bijzondere activiteiten). De kinderen kunnen bij de inschrijftafel een stempelkaart ophalen en hiermee zijn 3 stempels te verdienen bij het Golf-circuit, het springkussen en lopen in een bal over het water. Na afloop kan er bij de inschrijftafel een presentje uit de grabbelton gehaald worden!