Gratis kinderdisco

VEENDAM - Wijkvereniging Sorghvliet op vrijdag 8 september weer de eerste spetterende disco van het nieuwe seizoen bij Zalenverhuur Sorghvliet. Het thema is ‘Feesttijd’. De disco is voor alle kinderen van Veendam en omstreken vanaf zeven jaar. Deze editie is gratis, want de Wijkvereniging Sorghvliet viert haar vijftigjarig bestaan.

De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco duurt tot 21:30 uur. Elke kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Er worden foto’s genomen die de kids terug kunnen zien op facebook.

Het komende kinderdiscoseizoen staan er weer leuke thema’s op het programma. Zo komt er bijvoorbeeld een Foute Party. Ook treedt de populaire streetdance-groep DivergentDC weer op tijdens de Halloweenparty.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, kom dan 8 september langs om gratis te dansen en te springen op de leukste kinderdisco van Veendam. Voor meer informatie over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker via rollingstone@netvisit.nl .