Nieuw in de regio: Biodanza met Sandra, voor meer vitaliteit en levensvreugde!

VEENDAM- - Biodanza betekent “dans het leven” en is voor iedereen: oud, jong, man, vrouw, lenig of stijf. Het gaat niet om danspasjes of zo mooi mogelijk dansen, maar om genieten.

Je beweegt op muziek, van binnenuit, en het zijn eenvoudige dansvormen, waarbij je soms alleen en soms met anderen samen danst. Omdat er tijdens het dansen niet wordt gepraat, ga je uit je hoofd en kom je goed in je lichaam en bij je gevoel. Biodanza geeft mensen dan ook meer levensvreugde én ze gaan zich vitaler en vrijer voelen. Het is dus heel goed voor mensen die stress ervaren en zich moeilijk kunnen ontspannen, maar ook voor mensen die graag meer willen genieten of meer zelfvertrouwen willen krijgen. Biodanza geeft dat op een heel natuurlijke en prettige manier en door te dansen gaat je energie beter stromen. Je zult merken dat je je na afloop veel rustiger en blijer voelt.

Ben je nieuwsgierig of vind je het spannend? Kom gewoon en ervaar wat het voor je kan betekenen. Wel graag vooraf even aanmelden bij Sandra Wierenga-Joosten.

Sandra Wierenga-Joosten start met een weekgroep op de donderdagavond van 19.30-21.30 uur bij De Wilde Engel (Kerkpad Noord 17 in Zuidwending, Veendam). De eerste keer is op donderdag 7 september.

Voor meer informatie en opgave: Sandra Wierenga-Joosten, www.huiswierenga.nl, tel. 0598-795419 / 06-29257095, joostensandra@hotmail.com