Open dag bij Yoga Circle

MEEDEN - Maar wist je ook dat de oorspronkelijke, authentieke (klassieke) yoga je meer inzicht kan geven in wie je bent en waar je nu staat? Belangrijker nog: waar je naar toe kan werken?

Op 10 september is er een open dag bij Yoga Circle in Meeden. Op de 13de voor kinderen.

Onze waarnemingen worden beïnvloed door onze ervaringen. Vaak worden we zo in beslag genomen door onze angsten en negatieve ervaringen, dat we niet meer kunnen genieten van de dagelijkse dingen. We hebben ons afgesloten van de wereld om onszelf tegen mogelijk gevaar te beschermen.

Yoga Circle kan je in een individueel traject Ademcoaching aanbieden, waarbij je op een heldere en gestructureerde manier aan de slag kan met jouw wensen. Denk aan: onregelmatig en oppervlakkig ademen in de borst, hyperventilatie, snurken, rouwverwerking, burn-out en niet lekker in je vel zitten.

De Yogi’s hadden al vroeg ontdekt dat de ademhaling de brug is tussen lichaam en mind, een verbinding tussen je fysieke sensaties en je denkprocessen dus. Het is als het ware een ‘barometer’ van hoe je je lichamelijk en geestelijk voelt. Yoga heeft dus als doel het verbinden van lichaam en mind door middel van de ademhaling. Op deze manier worden de lessen bij Yoga Circle ook aangeboden: de adem is altijd de leidraad.

Wat nodig is, is om weer terug naar onszelf te gaan, te begrijpen wie je bent en wat je wilt. Yoga is een pad wat bij uitstek geschikt is hiervoor. Dus neem de stap en gun jezelf deze ervaring! Meer informatie en aanmelden: www.yogacircle.nl