Accordeontoppers naar festival Kielzog

HOOGEZAND-SAPPEMEER - Adri Kruijer presenteert op zondag 8 oktober 2017 de 23 e editie van het Int. Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer in theater het Kielzog, aanvang 13.00 uur.

De organisatie is er in geslaagd om er voor u als liefhebber weer een fantastische programma neer te zetten met diversiteit aan accordeonmuziek.

Men kan spreken van een uniek evenement in Nederland. Diverse topaccordeonisten uit binnen- en buitenland hebben inmiddels op het podium gestaan in theater het Kielzog.

Gastoptredens worden verzorgd door Roger Pluymers uit België, Daan de Groot, Jan Dorpmans en Daniël Metz, accordeonist bij de Mon Amour Band. (voorheen BZN). Er staan diverse stands met nieuw- en gebruikte accordeons, demonstraties en veel meer. De accordeonisten zorgen voor een geweldige sfeer met muziek uit vervlogen tijd met onder meer hits van Johnny Jordaan, Tante Leen, The Three Jacksons, Johnny Meijer en vele anderen. Kaarten kan men reserveren via telefoon 0598-322 107 of via de website www.accordeonfestivalhs.nl.