Bijzonder huwelijk Coby en Henk

VEENDAM - Woensdag is Coby met haar Henk in het huwelijk getreden. Een bijzonder huwelijk, want Coby en Henk hebben elkaar anderhalf jaar geleden leren kennen in de Veenkade. Coby werkte op de afdeling De Eems, waar Henk zijn moeder woonde. Henk zijn broer Udo woont ook al jaren in de Veenkade, dat maakte het nog extra bijzonder.

Henk kwam regelmatig bij zijn moeder op bezoek. Vanaf een gegeven moment kwam hij vrij vaak, en kreeg Coby door dat Henk misschien niet alleen voor zijn moeder kwam. Maar misschien ook wel een beetje voor haar.

In de Veenkade wordt ieder jaar de complimentendag gehouden, met het uitreiken van complimenten. Ook Henk kreeg van Coby een compliment omdat hij zo vaak bij zijn moeder kwam. Hij vond haar een heel leuke zuster en vroeg haar uit voor naar Groningen. Sindsdien was de verkering aan.

Coby is op de afdeling alom bekend en voor vertrek naar het gemeentehuis is het huwelijkspaar bij de bewoners langs geweest. Waar ook ruim de tijd voor werd genomen. De bewoners vonden het prachtig, ze genoten ervan om de bruid te zien. Coby is heel betrokken en heeft een warm hart voor haar bewoners.

Het stel heeft moeder en broer opgehaald uit de Veenkade. Vertrek was in een oldtimer volkswagen bus naar de trouwlocatie in Gasselte. Ze gaan in Scheemda wonen. Coby haar dochter Iris was het ceremoniemeisje.