Kleintje Tammo in vanBeresteyn

VEENDAM - De stichting MMC (Met Meer Cultuur) is weer in voorbereiding voor de vertoning van hun muziektheater productie Heimwee van Tammo. Voor de liefhebber is er alvast een voorvertoning in verkorte versie onder de naam Kleintje Tammo.

Het gaat hierbij voornamelijk om de historische scenes met Margaretha Hardenberg en Adriaan Geert Wildervank. Verbreed met enkele historische beelden en een paar akoestische nummers uit het repertoire vormt dit een uitstekend decor voor de Open Monumentendag van zaterdag 9 september 2017. De aanvang van de voorstelling is om 15.00 uur in het Cultuurcentrum vanBeresteyn aan het Museumplein.

Het WBCV staat die dag van 10.00 tot 16.00 uur met een stand in het Cultuurcentrum vanBeresteyn. U kunt hier onder andere gratis de Winkler Prins Route krijgen, een wandelroute door het centrum van Veendam. Onder het genot van een gratis kop koffie kunt u kijken naar een fotopresentatie van Rink Oosting. Begeleide wandelingen door Veendam onder leiding van landschapsgidsen starten om 10.00 uur en om 15.00 uur vanuit het cultuurcentrum.