Afwisselend programma bij Het Nutsdepartement

WILDERVANK - Het Nutsdepartement Wildervank, opgericht in 1837, heeft het programma voor het seizoen 2017- 2017 weer samengesteld. Tot en met maart worden er zes Nutsavonden georganiseerd, waarbij gezelligheid en educatie worden gecombineerd.

De bijeenkomsten vinden plaats in Hotel Parkzicht te Veendam. Tevens bestaat de mogelijkheid deel te nemen de teken- en schilder cursus en de biljardclub.

Op 22 september treedt het trio met Chris Kleine, Tity Veen en Agnes Woltjes op. Op 20 oktober is de jaarvergadering met aansluitend de film De stille kracht van de Drentse natuur. Op 24 november speelt Alina Kiers de solovoorstelling ‘Een uit duizend’. Op 13 januari is het tijd voor de nieuwjaars-visite. De 9de februari is gereserveerd voor de toneelavond met ‘t Aol Volk. Op 16 maart sluit cabaretier Arno van der Heyden de reeks af met de voorstelling: ‘Heksenjacht’.

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor leden, kosten 25 euro per jaar. Voor informatie en aanmelding als lid kunt u contact opnemen met de secretaris: Jannie Wolthuis- Wierstra, 0598-616863, email adres : jwolthuis@netvisit.nl