Krijgt u genoeg beweging op een dag?

VEENDAM - Bij Videotheek Midway in Veendam kunt u sinds kort ook terecht voor gezondheidsartikelen. Hiervoor is de videotheek de samenwerking aangegaan met Care 4 Measure, een onlinewinkel voor meetinstrumenten voor sport en gezondheid. Met het aanbieden van deze producten willen zij de handvaten bieden voor een gezondere levensstijl. Op afspraak kunt u persoonlijke advies krijgen omtrent welk meetinstrument het beste past bij uw doelen en training.

In een interview met ondernemer Arjan Niemeijer van Care 4 Measure legt hij uit waarom kennis over bewegen zo belangrijk is. vvOm uw gezondheid te behouden moet u minimaal vijf dagen per week 30 minuten matig intensief bewegen. En eigenlijk is dit nog te weinig, om een goede conditie van uw hart en vaatstelsel te bewerkstelligen is zelfs drie maal per week 20 minuten intensieve lichaamsbeweging nodig (bijvoorbeeld door sporten).

Bij interesse of vragen kunt u iedere dag van 14.00 tot 21.00 contact opnemen met Videotheek Midway. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen op www.Care4Measure.nl.