Tuintechniek Noord opent deuren

VEENDAM - Tuintechniek Noord opent begin oktober haar deuren aan de Boven Westerdiep 170 in Veendam. Om de opening luister bij te zetten worden er allerlei leuke acties op touw gezet voor jong en oud.

De gebroeders Kevin en Maikel sloegen de handen enige tijd geleden ineen en het resultaat mag er zijn binnenkort. Bij Tuintechniek Noord kan de tuinliefhebber zijn hart ophalen, want alles is er mogelijk qua inkoop, maar vooral ook op het gebied van de uitvoering legt Kevin uit.

,,We willen onze klanten volledig ontzorgen, want we kunnen veel voor ze betekenen. Of het nu gaat om veranda's, carports en tuinkamers; ook voor een grote diversiteit aan kozijnen en glasschuifwanden kunnen ze onder meer bij ons terecht. En alles wat we leveren kunnen we vanzelfsprekend ook plaatsen. Kortom, mensen kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten en wij leveren producten van de beste kwaliteit. Wie gewoon een stukje uitleg wil is overigens ook van harte welkom in onze showroom.’’

Openingsactie

Nieuwsgierig naar wat Tuintechniek Noord te bieden heeft?

Breng gerust een bezoekje tijdens de feestelijke opening op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 11:00 - 16:00 uur. Tijdens deze dagen geldt er een openingsactie met 50 procent korting op de gehele montage en is er een hapje en drankje aanwezig en voor de kinderen een springkussen. Tuintechniek Noord bevindt zich in het voormalige pand van Duintjer.