VOVO en Acantus over woonbeleid voor Senioren

VEENDAM - Op 4 oktober a.s. vindt er in de Breehorn een bijeenkomst plaats over het woonbeleid voor senioren in Veendam en omgeving met medewerking van Acantus Wonen.

Via beeldmateriaal zal een indruk worden gegeven van het woonbeleid voor ouderen en de mogelijkheden binnen onze regio Veendam en Omstreken. Er is veel te doen over het wonen voor senioren de laatste tijd. Vanuit de ING, maar ook van andere banken, klinkt door dat vooral mensen boven de 50 jaar, die een aflossingsvrije hypotheek hebben, moeilijk een nieuwe hypotheek zouden kunnen krijgen. Ouderen zouden zich er niet van niet bewust zijn dat bij een nieuwe hypotheek vooral naar het inkomen wordt gekeken en niet naar de overwaarde, aldus een van de medewerkers van de ING in het AD, een paar week terug.

Goed te weten dus wat er allemaal op huurgebied mogelijk is en wat de voorwaarden en kosten zijn. Dus wilt u hierover graag meer weten, dan nodigen wij u uit voor onze bijeenkomst op 4 oktober in de Breehorn, in de zaal op de 1 e etage, te bereiken met de lift. Aanvang 14.15 uur, zaal open 14.00 uur.