De Nacht van de Lach voor ‘Het vergeten kind’

VEENDAM- - Kiwanisclub Veendam organiseert zaterdag 4 november 2017 in vanBeresteyn een fantastische, groots opgezette Benefietfeestavond ‘De Nacht van de Lach’ ten bate van "het vergeten kind" in de samenleving.

Het wordt een vrolijke avond met een gevarieerd programma waarin wordt opgetreden door Vrouw Holland, het cabaretgezelschap Oeloek, Jan Veltman, De Stroatklinkers, The Bob Kelly Band o.l.v. Chris Kleine en Ballade met Tity Veen en Agnes Woltjes. De presentatie is in handen van Frank den Hollander en Alina Kiers. Een arrangement inclusief buffet en twee drankjes kost € 95,00. De opbrengst komt geheel ten goede van "het vergeten kind" in onze regio. Op de avond zelf zullen meer details bekend worden gemaakt Voor meer informatie over het programma en het goede doel: mail naar kind@kiwanisveendam.nl of neem contact op met een van de leden van Kiwanis Club Veendam.

Wilt u sponsor worden of misschien een aangepast sponsorvoorstel bespreken, er is veel mogelijk: mail dan naar sponsor@kiwanisveendam.nl .