Lezing over bomen voor de kleinere tuinen

MEEDEN- - Maandag 16 oktober 2017 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een lezing gegeven door Bart van der Horst uit Meeden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door KMTP Groei & Bloei Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang 19.30 uur.

KMTP Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 130 afdelingen en rond de 30.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 10 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage’s en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Bart van der Horst runt in Meeden het bedrijf "De Groene Ridder, boom en tuin". Dit is een boomverzorgings- en hoveniersbedrijf waar vakbekwame en enthousiaste mensen werken. Ook voor tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud kunt u hier terecht. Gedreven door een voorliefde voor de natuur zijn de sleutelwoorden in dit bedrijf duurzaamheid en diervriendelijkheid.