Kom naar het Kunstkot in de vakantie

VEENDAM - Kunstkot Funspot zorgt er voor dat geen kind zich in de herfstvakantie kan vervelen. Kinderen zijn hier de baas! Iedereen zal zijn ogen uitkijken, want er valt heel veel nieuws te beleven. Kunstkot haalt alles uit de kast om er elke dag een groot feest van te maken.

Er zijn weer oneindig veel nieuwe activiteiten om te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen raket maken en lanceren, een spetterspat schilderij maken en je eigen button maken en ontwerpen. Je kan met een kruisboog kwastschieten, snoepkunst maken of als een zandtovenaar mooie figuren tekenen in het zand op lichtbakken. Er zijn nieuwe mega lego blokken om mee te bouwen en er is een echte kinderwerkplaats waar je met gereedshap mooie kunstwerken of uitvindingen kunt maken die je mag meenemen naar huis. Natuurlijk zijn alle vertrouwde activiteiten zoals de nerfhal, discozaal, het theater, graffiti spuiten en bijvoorbeeld het pottenbakken en sieraden maken, ook nog aanwezig. Het speelparadijs is de hele herfstvakatie, 21 okt 2017 t/m 29 okt 2017, geopend op afspraak van 14:00-17:00. Je kunt nu alvast een plekje boeken via email info@kunstkot.nl.

Na een grote verbouwing is Kunstkot nog leuker geworden. Hiermee is een droom van kunstenaarsechtpaar Jeroen en Wanda Boerstra uitgekomen. Ook is de website www.kunstkot.nl is flink aangepakt om nog duidelijker de boodschap over te brengen bij de bezoekers. Kunstkot is succesvoller en leuker dan ooit.

Entree is 12,50,- euro per kind, inclusief zakje chips, onbeperkt ranja en lollie mee naar huis.