Kamers voor palliatieve zorg in Veenkade

VEENDAM - In woonzorg- en revalidatiecentrum Veenkade in Veendam zijn twee kamers ingericht voor palliatieve zorg. De zorg richt zich op het verzachten of verlichten van pijn en lijden in situaties waarin genezing niet (meer) mogelijk is.

In de meeste gevallen brengt u de laatste fase van het leven het liefst thuis door. Maar dat kan niet altijd. Als de zorg zwaar en intensief is of niet alle hulp en mogelijkheden thuis aanwezig zijn, kan een palliatieve kamer in Veenkade een fijn alternatief zijn.

In Veenkade zijn alle faciliteiten aanwezig voor goede hulp en begeleiding tijdens de laatste (levens)fase. Er is dag en nacht zorg aanwezig en familie en vrienden kunnen u blijven bezoeken en verzorgen, net als thuis.

Wij hebben aandacht voor uw lichamelijke klachten (zoals pijn of benauwdheid), maar ook voor gevoelens van angst, verdriet en verwerking. Daarbij is er alle ruimte voor uw psychische, sociale en spirituele vragen rondom leven en dood.

Naast de palliatieve kamers in Veenkade heeft Zorggroep Meander ook een kamer voor palliatieve zorg in woonzorgcentrum Parkheem in Stadskanaal. We bieden ook palliatieve zorg thuis.

Voor meer informatie over de palliatieve kamer in Veenkade kunt u contact opnemen met de klantenservice van Zorggroep Meander, via (0598) 68 68 68.