Noordster vrouwenbeurs druk bezocht

VEENDAM- - Het indoorcentrum aan het Jan Salwaplein is zaterdag 14 en zondag 15 oktober omgetoverd tot een vrouwenbeurs. De hele sporthal stond vol met standhouders op het gebied van sport&bewegen, geneeswijzen, mode en nog veel meer.

Tijdens de Noordster vrouwenbeurs krijgen ondernemers de kans om hun producten goed in de markt te zetten of om nieuwe netwerken op te bouwen. Wethouder Jan Schmaal opende de beurs tijdens de openingsceremonie. Onder de geur van wierook en popcorn konden de mensen over de beurs heen struinen om producten te bekijken. Ook was er de mogelijkheid om bijvoorbeeld een massage te krijgen of om je nagels te laten verzorgen. Voor de kinderen waren er diverse vormen van entertainment.

Bezoekers waren lovend over het uiterlijk en de sfeer van de beurs. “Het ziet er allemaal heel goed verzorgd uit, de sfeer is top en het ruikt hier heerlijk”. Tijdens de beurs werden er ook een aantal modeshows gelopen. Kleding van verschillende winkels werden aan het publiek getoond door de modellen.

De organisatie kan met een tevreden gevoel terug kijken op de Noordster vrouwenbeurs. De sfeer was top en de bezoekers waren over het algemeen enthousiast.