OVC heeft nieuwe voorzitter

VEENDAM- - Sinds vorige week heeft de circa 75 leden tellende “Ondernemersvereniging Veendam Centraal” met de 29-jarige jonge ondernemer Joseph Kremer een nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Eildert Kielman op die samen met secretaris Jos Offenberg de weg vrij maakte voor nieuwe inzichten.

De geboren en getogen Veendammer is inmiddels 3 jaar mede-eigenaar van Juwelier Kremer en heeft inmiddels met het dagelijks bestuur plannen gemaakt en projecten gestart om Veendam en het centrum beter op de kaart te zetten.

De plannen waren onder andere het verlichten van de bruggen afgelopen jaar, evenementen organiseren zoals de Kerstmarkt, de dag van de mode en veel meer. Maar ook in gesprek met de gemeente en vastgoed over de leegstand en een oplossing daarvoor. „Door de crisis is het centrum van Veendam veel veranderd. Dit zie je o.a. terug in de leegstand. Ik ben ervan overtuigd dat er nieuwe kansen zijn en komen. Veendam is een mooie plaats en verdient een mooi winkelcentrum”, aldus Kremer.

Het is voor de nieuwe voorzitter het begin van een nieuw hoofdstuk en hopelijk ook voor het centrum van Veendam. “Ik zit vol met plannen, ideeën en energie, maar het winkelcentrum in beweging houden vergt teamwork. Een team dat zal moeten bestaan uit ondernemers, vastgoed, gemeente en natuurlijk de inwoners en bezoekers van Veendam”.