Valt er nog wat te griezelen in de herfstvakantie?

VEENDAM - Halloween wordt steeds populairder. Ook in Veendam is dat te merken. Er zijn meerdere griezelactiviteiten.

Dit jaar pakt Tropiqua nog groter uit met Halloween dan voorgaande jaren. Op vrijdag 3 november 2017 is er het grote Tropiqua Halloween Griezelfeest. Het zwembad wordt omgetoverd tot een spannende Halloween set waarin de kinderen de hoofdrol kunnen spelen.

Het griezelen begint al bij de entree. Verder dwalen er veel griezels rond door het zwembad, zijn er overal spinnenwebben, rook en enge figuren. Tijdens de avond draait een DJ muziek die past bij het thema Halloween. Verder kunnen de kinderen op de foto op een Halloween set.

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en durf jij ook mee te griezelen in en rond het water? Kom dan op vrijdag 3 november 2017 naar Tropiqua Veendam. Het feest begint om half zeven en duurt tot half tien. De toegangsprijs is 5 euro.

Op woensdagmiddag 25 oktober kunnen kinderen tot en met 12 jaar komen griezelen in het Veenkoloniaal Museum. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur kan er geknutseld worden. Ook kunnen kinderen op zoek gaan naar griezels in het museum.Lever de speurtocht in en maak kans op drie mooie prijzen.

En dan is er nog Museumspoorlijn STAR. Neem een duik in het verleden tijdens een spannende spooktocht. Het is donker, in de verte klinken onheilspellende geluiden. Rijdt er een trein? Waar gaan de rails heen? Trek goede schoenen aan, want een spannende wandeltocht maakt ook deel uit van deze mysterieuze reis. De start is op station Stadskanaal met een kop koffie of thee.