Informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose’

VEENDAM - - Op donderdag 23 november organiseert Zorggroep Meander Ledenvereniging de informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose aan heup of knie’ in Revalidatiecentrum Veenkade, Kaap de Goede Hoop 1, Veendam.

Ruim 1,1 miljoen mensen lijden aan gewrichtspijn als gevolg van artrose. Artrose kan op elke leeftijd ontstaan, maar de kans wordt groter naarmate je ouder wordt. Door vergrijzing neemt het aantal mensen met artrose naar verwachting de komende jaren toe. De klachten kunnen pijnlijk zijn en iemand belemmeren in het dagelijks leven. Daarom is het van groot belang dat er meer aandacht komt voor dit onderwerp. Want met de juiste kennis en middelen is het mogelijk om verergering van de klachten te beperken.

Aandacht voor artrose

Artrose, iedereen heeft er weleens van gehoord, maar wat is het nou precies? Hoe is het te herkennen, wat zijn de klachten en wat zijn de effecten op het functioneren? En wanneer is een operatie nodig? Maar ook: wat kan iemand zelf doen om verergering tegen te gaan? Hoe ziet het proces eruit in geval van een operatie, welke fases worden dan doorlopen? Welke hulp is mogelijk? En hoe kan deze hulp ingeschakeld worden? De informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose aan heup of knie’ geeft antwoord op al deze en nog veel meer vragen.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 23 november aanstaande organiseert Zorggroep Meander Ledenvereniging de informatiebijeenkomst ‘Wat te doen bij artrose aan heup of knie’ in Revalidatiecentrum Veenkade,

Kaap de Goede Hoop 1, Veendam. Van 14.00-16.00 uur, ontvangst vanaf 13.30 uur.

De bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van Zorggroep Meander Ledenvereniging. Aanmelden kan tot en met 16 november bij de ledenvereniging via service@ledenvereniging.nl of 088 – 383 20 00.