Blueprint in Grand Café Java

VEENDAM - Vrijdagmiddag vond onder grote publieke belangstelling weer een leuke sessie plaats in Grand Café Java van het radioprogramma Blueprint.

De gasten die in deze aflevering de sessie verzorgden waren de uit Oklahoma afkomstige Levi Parham en ‘onze eigen’ Gerry Wolthof uit Veendam.

Op 10 november is er opnieuw een aflevering van Blueprint. My Darling Clementine komt naar Veendam. Dit duo bestaat uit echtpaar Michael Weston King en Lou Dalglish uit Engeland. Met hun derde cd ‘Still Testifying?’ doen ze opnieuw de gouden tijden van de country duetten herleven. Denk dan aan Johnny Cash en June Carter, aan Porter Wagoner en Dolly Parton, aan Conway Twitty en Loretta Lynn, aan Gram Parsons en Emmylou Harris en natuurlijk aan George Jones en Tammy Wynette.

Verder is Hans Hannemann van de partij. Het is al wat jaren geleden dat Hans Hannemann zijn eerste opwachting maakte in Blueprint. Sinds die tijd is de carrière in een versnelling beland. Hans is een erkende producer die in zijn analoge studio in Nieuwe Pekela al heel wat producties op zijn naam heeft staan. Vorig jaar verscheen zijn debuut cd.

Hij ging met zijn band (met Marcel Wolthof op drums) op toernee met Douwe Bob. Hij maakte zijn opwachting bij de Wereld Draait Door en was ook één van de optredende artiesten op Noorderslag / Eurosonic.