The American Country Legends

Veendam - Een zaterdagavond in vanBeresteyn met wereldhits uit de Country en West Coast muziek. De show ‘The American Country Legends’ is, naast een ode aan grote Country en West Coast artiesten, ook een feest van herkenning met hits van The Eagles, Linda Ronstadt, Willie Nelson, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Emmylou Harris, Patsy Cline, Glen Campbell, Vince Gill, James Taylor en Creedence Clearwater Revival.

Ook dit seizoen bezorgen leading ladies Lana Wolf, Pam MacBeth (Nashville), zanger/gitarist Wim van de Vliert en de andere artiesten het publiek gegarandeerd kippenvel.

Datum: zaterdag 25 november

Aanvang 20.15 uur.

In het Cinefilmhuis wordt op maandag 27 november 2017 om 20.00 uur in de Vue-bioscoop te Hoogezand-Sappemeer de film "On Body and Soul" vertoond.

‘On Body and Soul is de winnaar van de Gouden Beer 2017.

De film is een gestileerd en verfijnd liefdesdrama. Het speelt zich af in een slachthuis in Hongarije, waar een kwaliteitsinspecteur en haar oudere baas stapje voor stapje voor elkaar vallen. Het is de eerste film sinds 18 jaar van de regisseuse Ildiko Enyedi. Paul Verhoeven was Juryvoorzitter van het Filmfestival in Berlijn en bekroonde deze betoverende film.

De Christmas Fair 'Saints & Angels' is inmiddels een begrip in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Ook dit jaar ademt Tuingoed Foltz in Meeden drie weekenden – 25/26 nov, 2/3 dec èn 9/10 dec – een wel heel oorspronkelijke wintersfeer; Frans-landelijk met een accent op oud en doorleefd.

Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen. Met originele groene materialen, culinaire verrassingen en allerlei leuke activiteiten, zoals groendemonstraties, broodbakken bij open vuur en een winterwandeling over het tuingoed.