Dagbesteding Kans & Co houdt open dag

VEENDAM - Dagbesteding Kans & Co houdt op 30 november een open dag. Sinds de zomer 2017 heeft Kans & Co aan het Boven Oosterdiep 111 in Veendam haar deuren geopend voor dagbesteding en begeleiding voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of een psychische aandoening.

In de houtwerkplaats maakt men allerlei verschillende voorwerpen: van dienblad tot salontafel, van plantenbak tot hondenmand. Alles handwerk: exclusieve voorwerpen voor een mooi interieur.

De houtwerkplaats maakt ook producten naar de wens van de klant. Kans & Co heeft ook een kleinschalige plantenkwekerij. Hier stekt en verzorgt men plantjes en stelt plant-pakketten samen die te koop aangeboden gaan worden via de winkel. Op dit moment worden een theetuintje en een halfschaduw borderpakket voorbereid voor het voorjaar van 2018.

Bij Kans & Co wordt gewerkt met professionele begeleiders en ervaringsdeskundigen. Het gezamenlijk streven: vanuit een hartelijke benadering met elkaar een fijne werkplek aanbieden, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.