Intieme kerst Sing-In in een boerenschuur

NIEUWE PEKELA - - Op vrijdag 22 december organiseert de muziekvereniging van Nieuwe Pekela de jaarlijkse kerst Sing-In. Dit jaar vind het spektakel plaats in een intieme setting: een boerenschuur op de grens van Oude- en Nieuwe Pekela.

Dit jaar organiseert de enthousiaste Pekelder fanfare voor de derde keer op deze manier een laagdrempelige kerst Sing-In. De eerste keer dat de muziekvereniging van Nieuwe Pekela een kerst Sing-In organiseerde, vond het plaats in een grote sporthal. Daarna ging muziekvereniging Excelsior op zoek naar een intiemere sfeer: en dat hebben ze gevonden in een boerenschuur op de grens van Oude- en Nieuwe Pekela.

Toepasselijker had de kerst Sing-In dan ook niet gekund; Kerstfeest in alle eenvoud van een schuur en het platteland.

De intieme Sing-In vindt plaats op vrijdag 22 december van 19.30 tot 20.30. De locatie is wederom de boerenschuur van de familie Molema aan de Beneden Polderweg. Excelsior adviseert iedereen zoveel mogelijk per fiets te komen en warme kleding en, indien gewenst, een deken mee te nemen. De schuur is niet verwarmd.

Het belooft een zeer gezellig, gemoedelijk Kerstfeest te worden voor alle leeftijden. Ook dit jaar werkt Excelsior naast de muziek ook weer aan een haast romantisch tafereel. Na afloop staat er voor u een warm drankje klaar.