Sinterklaasfeest in Sorghvliet

VEENDAM- - Sinterklaas en zijn pieten hebben ook dit jaar weer een geweldige middag georganiseerd voor de kinderen in de Dukdalf 2.0.

Rond 11 uur kwam Sinterklaas aan bij Jumbo De Reede, waar de pieten pepernoten uitdeelden aan het winkelend publiek. De middag werd vervolgd in Dukdalf 2.0. De activiteiten, waaronder sjoelen, knutselen en tekenen werden goed ontvangen door de enthousiaste kinderen. Ieder kind kreeg een stempelkaart waar alle activiteiten opstonden. Als je alle activiteiten hebt gehad, kon je een cadeautje ophalen bij Sinterklaas. De vrolijke kinderen gingen actief aan het sjoelen en knutselen om hun stempelkaart zo snel mogelijk vol te krijgen om vervolgens vol spanning een cadeautje op te halen bij Sinterklaas.

De geur van suikerspinnen en pepernoten was niet te missen; de pieten hebben er goed voor gezorgd dat iedereen iets te eten en te drinken kreeg. Ook muziek was van de partij. Verschillende liedjes werden niet alleen door de kinderen gezongen, maar ook door de pieten.

Tegen half vier ging de Sint samen met zijn pieten wegens lichte vermoeidheid weer naar huis. De Sint bedankte iedereen voor hun komst en kan terug kijken op een geweldige middag.