Auto over de kop geslagen in Veendam, chauffeur gevlucht

Veendam - VEENDAM - In de nacht van zaterdag op zondag is een auto op de Lloydsweg uit de bocht gevlogen en een aantal keer over de kop geslagen. De chauffeur is ervandoor gegaan. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

VEENDAM - In de nacht van zaterdag op zondag is een auto op de Lloydsweg uit de bocht gevlogen en een aantal keer over de kop geslagen. De chauffeur is ervandoor gegaan. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.
De bestuurder raakte naar het zich liet aanzien in de bocht de macht over het stuur kwijt, ramde een lantarenpaal waarna de auto over de kop ging. Die belandde uiteindelijk op zijn dak. De automobilist is uit de auto geklommen en heeft de plek van het ongeluk verlaten.

In gesprek

De politie heeft aan de hand van het kenteken achterhaald wie de chauffeur is, maar heeft nog geen contact met hem gehad. Een woordvoerder verwacht dat agenten zondag of maandag met de man in gesprek kunnen gaan hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en waarom hij weg is gegaan. De auto is total loss. Een bergingsbedrijf heeft hem weggehaald.