Internationaal Kerstconcert in Musselkanaal met mannenkoor Albatros en het Neva Ensemble

MUSSELKANAAL - In de Antonius van Paduakerk in Musselkanaal verzorgen op vrijdagavond 22 december het mannenkoor Albatros en het bekende Neva Ensemble uit Sint Petersburg (Rusland) een internationaal kerstconcert.

Het Neva Ensemble is een klein gemengd koor en heeft zich gespecialiseerd in het zingen van Russische kerkmuziek. Alle leden van het ensemble hebben een professionele zangopleiding aan het conservatorium. De combinatie van technisch meesterschap en emotionele betrokkenheid maakt hun optredens telkens weer tot een prachtige, ontroerende belevenis.

Het mannenkoor Albatros zal de mooiste liederen uit haar Advents- en Kerstrepertoire ten gehore brengen. De optredens van Albatros hebben altijd een grote impact op het publiek. Het is ook niet niks om 50 mannen meerstemmig te horen zingen. Dat is een machtig geluid. Het mag uniek genoemd worden dat beide koren ook gezamenlijk een aantal liederen zullen brengen. Niet alleen de prachtige zangstemmen, maar ook de invoelende performance van de solisten draagt bij tot een indrukwekkend optreden.

Het geluid van de koren komt nog beter tot zijn recht in de prachtige akoestiek van de Antonius van Paduakerk in Musselkanaal op vrijdag 22 december ’s avonds om 20.00 uur. Daarom wordt aangeraden om vooraf te informeren of u nog kaarten á 12,50 euro kunt reserveren (0599 662 490 of 0597 618 276). Meer info vindt u op www.albatros-koor.nl