Rabobank is en blijft betrokken bij Veendam

VEENDAM - - Maandag 11 december zijn de medewerkers van Rabobank Veendam verhuisd naar het voormalig ANWB/VVV kantoor in cultuurcentrum vanBeresteyn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen hier terecht voor al hun vragen en dagelijkse bankzaken.

“Wij zijn blij dat we onze dienstverlening in Veendam voort kunnen zetten”, aldus Bert Roman, directievoorzitter van Rabobank Stad en Midden Groningen. “Dat doen we met ons marktteam, een vast team van medewerkers samengesteld uit professionals van verschillende afdelingen. Zo kunnen klanten en belangstellenden altijd bij ons binnen lopen met vragen over dagelijkse, financiële bankzaken, over hypotheken of met hun ondernemersvragen. En de vaste gezichten van het marktteam Veendam zijn onze binding met de lokale samenleving. Zij zijn de ogen, oren én het gezicht van de bank en geven invulling en betekenis aan onze coöperatie.”

In het oude kantoor aan het Museumplein 34 blijft een aantal faciliteiten bestaan, zoals de geldautomaat in de buitengevel en de mogelijkheid om sealbags (voor ondernemers) en contant geld (voor particulieren) te storten.

Op woensdag 31 januari is de feestelijke opening van het nieuwe kantoor. ’s Middags kunnen de jongste klanten genieten van een filmvoorstelling en ’s avonds is er ‘Open bank’. Iedereen kan dan een kijkje nemen in het nieuwe kantoor. Zowel ’s middags als ’s avonds zal robot NAO de gasten verwelkomen.