Groningse muzikanten zoeken geld

ZUIDBROEK - Zangeres Evelien Storm brengt komend voorjaar haar eerste album met eigen geschreven liedjes uit. Dit doet ze samen met muzikanten uit de Groningse muziekscene. In de liedjes komen invloeden van Jazz, Pop en Braziliaanse muziek samen, wat resulteert in een mix van speelse ritmes, mythische verhalen, verstilde momenten van heimwee en meezingliedjes voor in de auto.

De opnames vinden plaats in Studio Spitsbergen in Zuidbroek. Het album wordt verwacht in april. De band bestaat uit Joost van der Beek (gitaar), Vincent Grit (piano), Henry Sopacua (bas) en Dennis Elderman (drums) mee. Daarnaast speelt er o.a. een blazerssectie mee onder leiding van Suzan Veneman (trompet).

Om het album te bekostigen is Evelien een crowdfundingscampagne gestart via Voordekunst.nl. In 14 dagen is al 40% van het bedrag behaald! Draag je dit project ook een warm hart toe? Steun de muzikanten dan via Voordekunst. Doneren kan al vanaf €10 en alle kleine beetjes helpen.

Het album zal te vinden zijn op iTunes, Spotify en als fysieke cd.

Evelien is in 2012 afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ze was leadzangeres in verschillende jazz- en popbands en heeft samen met gitarist Rob Elfrink het Braziliaanse album ‘Oceano’ uitgebracht. Nu is ze zich gaan richten op wat ze het liefste doet, namelijk eigen muziek en teksten schrijven.