Samen Voor Pekela brengt Kerstgroet aan inwoners Pekela’s

NIEUWE PEKELA - Aankomende zaterdag 23 december brengt Samen Voor Pekela haar traditionele Kerstgroet aan de inwoners en Nieuwe- en Oude Pekela.

In de ochtend is Samen Voor Pekela te vinden bij het winkelcentrum Poiesz te Nieuwe Pekela en in de middag bij de Helling in Oude Pekela. Hier zullen gesprekken en gedachten uitgewisseld worden hoe de burgers over de politiek denken en, in het bijzonder, over hoe zij tegenover over Samen Voor Pekela staan.

In opmaat naar de verkiezingen van 2018 is Samen Voor Pekela bijzonder geïnteresseerd hoe de bevolking van de Pekela’s denkt over de lokale partij. De partij legt deze dag ook verantwoording af wat zij de afgelopen vier jaar bereikt hebben. Er is veel gerealiseerd van het verkiezingsprogramma: “We zullen doorgaan”, zegt lijsttrekker en huidige wethouder Jaap van Mannekes.

Het nieuwe verkiezingsprogramma, dat de titel “Deurbroezen” heeft gekregen, laat zien dat Schoon-Heel-Veilig belangrijke peilers zijn voor de partij. In dit verkiezingsprogramma zijn een tiental speerpunten opgenomen die de lijdraad vormen voor dit programma.

„Ontmoetingen met de burgers en het gesprek aangaan is een belangrijk element van de politiek om te weten wat de burgers van ons willen”, aldus de lijsttrekker. „Schroom niet en klamp ons aan en zeg wat je te zeggen hebt!” Het bestuur, de leden en de fractie vinden dit altijd mooie dagen en heeft er plezier in om op deze manier politiek te bedrijven en de inwoners te ontmoeten. Samen Voor Pekela hoopt vele mensen te ontmoeten.