Telecombinatie Bono vernieuwd!

VEENDAM - - In de winkel van Telecombinatie Bono bieden de medewerkers persoonlijk advies en hulp bij al je Telecom vraagstukken. De vernieuwde winkel heeft een uitbreiding in het assortiment gekregen. Ook voor energie kun je nu bij Telecombinatie Bono terecht. Daarnaast krijg je vanzelfsprekend advies waar je écht iets mee kunt, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

In de vestiging aan de Promenade 34 te Veendam staan de medewerkers zes dagen per week voor je klaar. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en bieden je de beste service tegen een scherpe prijs. Bij Telecombinatie Bono is hulp bij het instellen van bijvoorbeeld je telefoon vanzelfsprekend. Schade? De monteur helpt je zo snel mogelijk weer op weg middels een vakkundige reparatie tegen een scherpe prijs! www.telecombinatie.nl

Cloud Telefonie Zakelijk bij Bono Vast & Zeker!

Wist u dat KPN stopt met de levering van ISDN2 en PSTN? En heeft u ook een bedrijf? Al vanaf € 25,- per maand heeft u uw Mitel bedrijfstelefooncentrale in de Cloud! Martin van Dijk is sinds 1977 actief in de Telecom en Tonny Boon heeft 20 jaar geleden zijn eerste winkel in de mobiele telefonie geopend. Sinds bijna 10 jaar wordt zijn winkel herkend in het centrum van Veendam aan de naam Telecombinatie Bono, een onafhankelijke aanbieder van mobiele diensten en apparatuur. Ook is er een Businesscenter gecreëerd op het industrieterrein van Veendam om zakelijke klanten maar ook particulieren van dienst te kunnen zijn.

Vanuit de locatie aan de Drieborghweg 1 (in het verzamelpand van Profile Tyrecenter) te Veendam bent u van harte welkom, u kunt hier de demo installatie bekijken en de medewerkers praten u graag bij over de ongekende mogelijkheden op het gebied van vaste telefonie/internet oplossingen. www.bonovastenzeker.nl

Bono Vast & Zeker (foto) en Telecombinatie Bono wenst iedereen alvast een gezond en gelukkig 2018 toe en graag tot ziens!