Mo(o)i in Veendam genomineerd

VEENDAM - De gemeente Veendam heeft Mo(o)i in Veendam aangemeld voor de Meer dan handen-vrijwilligersprijs. Mo(o)i in Veendam is nu door die organisatie genomineerd.

Iedereen kan stemmen op de vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers die kans maken op de Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Het publiek kan kiezen uit ruim 150 landelijke en lokale projecten en vrijwilligers. De organisatie (landelijk en lokaal) en vrijwilliger met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Alle pro- jecten zijn te vinden op www.vrijwilligersprijzen.nl. Stemmen kan tot en met 30 januari 2018.

Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: landelijke vrijwilligersprojecten, lokale vrijwilligersprojecten en de VriendenLoterij Passieprijs, waarin een vrijwilliger van onschatbare waarde wordt beloond. De winnaars ontvangen prijzen variërend van € 500 tot € 5.000. In elke categorie wordt een winnaar gekozen door een jury én een door het publiek dat t/m 30 januari 2018 via vrijwilligersprijzen.nl een stem kan uitbrengen op zijn of haar favoriete project en vrijwilliger.