Kerstdiner VOVO slaat enorm aan

VEENDAM - De VOVO hield op 23 december een kerstdiner voor haar leden. Vanaf half zes stond de deur van het Multifunctioneel Centrum de Breehorn aan het Boven Westerdiep in Veendam open voor de VOVO-leden om aan te schikken aan hun kerstdiner.

Het menu was samengesteld door de kok en zijn team van dit MFC. Ze hadden goed hun best gedaan het de bezoekers naar de zin te maken door het samenstellen van een 5-gangendiner, die iedereen zich uitstekend liet smaken. Aan het einde van de avond werd dit team dan ook met een daverend applaus bedankt voor de goede zorgen.

De betrokken personeelsleden van MFC de Breehorn hadden zich ingespannen de zaal in een gezellige kerstsfeer te brengen en de tafelopstelling zorgde mede voor een gezellige aanblik. Iedereen werd door één van de dames van FMC de Breehorn naar tafel begeleid, wat mogelijkheden bood ook andere leden van de VOVO te leren kennen.

Vanaf het begin heerste er een gezellige sfeer en liet iedereen zich het gebodene goed smaken. Met dank en eveneens een applaus voor het bedrijf dat voor deze bijeenkomst een financiële bijdrage leverde ging iedereen om kwart over acht tevreden huiswaarts.