Ludiek eerste Kerst Zaal Voetbal Toernooi

VEENDAM - Zaterdag 23 december 2017 werd het eerste het Kerst Zaalvoetbal Toernooi in het Indoorcentrum in Veendam gespeeld. De eerste editie trok tien teams, die in twee poules van vijf speelden.

In zowel de Parkstadhal als in de Sorrghvliethal ging het er gemoedelijk en sportief aan toe. De organisatie was in handen van Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam, en dat was dik voor mekaar. Zo werden tussentijds de standen en gescoorde doelpunten door de organisatie omgeroepen voor spelers en publiek.

Deelnemende teams Werkmax, MF Shipping, Riviera United, Broezn.com, Sportplein, Freko Kozijnen, JS Viro, Olro Workwear, GHV/ Vastgoed Partners en Team Thomas streden om de felbegeerde titel. Om 18:00 uur werd de finale gespeeld tussen Riviera United en Sportplein die elkaar in de poule-fase ook al eens troffen. Toen werden de punten verdeeld in een wedstrijd die eindigde in 0-0.

In de finale wist Riviera United overtuigend en welverdiend te winnen van Sportplein. Uiteindelijk kwam de eindstand van 2-0 op het scorebord, waardoor Riviera United zich kampioen mag noemen van het 1e Kerst Zaalvoetbal Toernooi Veendam. Uit handen van Rob van Loenen ontving de aanvoerder van Riviera United de wisselbokaal ter grote van 65 cm.

Eerste werd Riviera United, tweede Sportplein en derde Team Thomas. Aansluitend konden alle deelnemers genieten van een heerlijke winterbarbeque en buffet dat stond opgesteld bij Sportplein Indoorcentrum Veendam.

Om het feest compleet te maken kwam DJ Peter Mans achter de draaitafel staan. Later op de avond vond in Sportplein een verloting plaats waarbij mooie prijzen te winnen waren, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Veendam.