Expositie in Kleine Kerkje Gieterveen

GIETERVEEN - Op 14 januari 2018 exposeert Rolien Schrik uit Valthe met schilderijen in het Kleine Kerkje in Gieterveen. De expositie is open van 13.00 tot 17.00 uur, entree is gratis.

Met de expositie wil Rolien vooral ook laten zien dat kunst aan de muur niet per se duur hoeft te zijn. ,,Het is toch veel leuker als je een origineel aan de muur hebt dat speciaal voor jou is geschilderd dan een reproductie die je ook bij de buren kunt aantreffen,” aldus Schrik. Je kunt in galerieën uiteraard veel kopen, maar het is ook leuk een opdracht te geven en het speciaal voor jou te laten maken. Niets hoeft, veel kan.” Kom met een goede foto (of meerdere) en Rolien kan het in overleg voor jou schilderen.

Dus kom zondag 14 januari even kijken. Rolien vindt het gezellig als u komt. Het Kleine kerkje is open van 13.00 uur tot 17.00 uur, Broek 2 9511PT Gieterveen.

Kunt u die dag niet maar heeft u wel belangstelling, neem dan even contact op via de mail met rolienschrik@live.nl. Er valt er in overleg een afspraak te regelen om de expositie op een ander tijdstip te bekijken. In de maanden januari en februari en maart zijn de schilderijen ook te bezichtigen tijdens andere activiteiten in het Kleine kerkje.