Weekend vol highlights Koopavondconcerten

VEENDAM - Op zaterdag 20 januari van 14 tot 20 uur en zondag 21 januari van 14 tot 18 uur staat Cultureel Centrum vanBeresteyn in Veendam weer bol van de High Lights activiteiten.

Alle deelnemers aan de Koopavondoptredens in 2016 treden in een tweedaags non-stop programma op in foyer en theaterzaal van vanBeresteyn. Sinds de opening in 2004 van Cultureel Centrum van Beresteyn zijn bijna 300 regionale artiesten opgetreden tijdens deze succesvolle avonden.

Koren, orkesten, singer-songwriters, dance-shows, alles wat in het afgelopen seizoen is opgetreden geeft acte de presence in dit weekend. De voorgaande High Lights waren een schot in de roos, meer dan duizend deelnemers en bezoekers genoten op een interactieve manier van muziek en zang.

Ook dit jaar staan er bekende namen op de deelnemerslijst zoals De Scheepsjoagers, Tineke Rouw, Trio Ballade, Jazz Fanfare Band, Juicy Lake Koor, diverse bekende Pop- en shantykoren en het Prov.Groninger Senioren Orkest. De entree is 7 euro 50 per dag, een passe partout voor beide dagen kost slechts 12 euro 50. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Cultureel Centrum vanBeresteyn.